Bachbloesemremedies

Bachbloesems

Wat zijn Bachbloesemremedies?

Bachbloesemremedies zijn ontwikkeld door de Engelse Arts Dr. Edward Bach. Tijdens zijn leven is hij veel bezig geweest met het helpen van mensen. Hij ontdekte dat bepaalde bloesems van bomen en planten bepaalde reacties opriepen als hij hiermee in contact kwam. Daardoor ontdekte hij dat sommige reacties van bloesems overeenkwamen met bepaalde gemoedstoestanden van de mens. Zo ontstonden de eerste remedies en kwam hij in totaal uit op 38 bachbloesemremedies.

Uit wat bestaan Bachbloesemremedies?

Bachbloesemremedies bestaan uit vloeibare extracten van bloemen en planten. Bachbloesems zijn bekend over heel de wereld. Er bestaan 38 Bachbloesemremedie. Elke remedie werkt in op een bepaald thema bv. angst, zelfvertrouwen, eigen keuzes kunnen maken,…

Wat is de werking van Bachbloesemremedies?

De remedies werken positief in op onze gemoedsgesteldheid. Bachbloesems hebben een positief en ondersteunend effect.

Toepassing van de remedies

Bachbloesemremedies zijn 100% natuurlijk en veilig in gebruik. Ze veroorzaken geen bijwerkingen en kunnen ingezet worden voor zowel mens, dier en planten.

Ben je klaar om aan de slag te gaan met jouw hyperventilatie?

Ben je klaar om je terug vrijer te voelen?

Schrijf je dan nu in!

Dit lees je misschien ook graag…
Window of Tolerance

Window of Tolerance

Window of Tolerance Gedurende de dag functioneren we met een bepaald stressniveau. De momenten dat we gedurende de dag...

Therapeut

Wie ben ik?

Mijn naam is Anke Hendrix en graag wil ik je iets over mezelf vertellen. Als ik de verhalen mag geloven was ik een energiek en ondeugend kind. Meermaals zat ik met mijn handen in de aarde van de bloempotten te wroeten. En hoewel ik telkens kreeg te horen dat dat niet mocht, bleef ik volhouden. Een eigen willetje zoals ze dat noemen. Maar naarmate het ouder worden, merkte ik dat dit eigen willetje – laten we zeggen doorzettingsvermogen – met momenten werd ingeruild voor angst. Buikpijn, een zenuwachtig gevoel… vaak heb ik dit ervaren in mijn kindertijd maar ook in mijn latere leven. Worst-case-scenario’s, piekeren, angst, stress… zaken die me allemaal bekend voor me waren en mij vaak een onrustig gevoel hebben gegeven.

Een paar jaar geleden kruisten een opleiding tot lichaamsgericht therapeute & ACT-therapeute mijn pad. Het gaf me een andere kijk op mijn angst, de signalen van mijn lichaam en op wie ik ben. Dat was de start… De start van een boeiende reis waarin ik steeds beter mezelf en mijn lichaam begon te begrijpen..

Op welke manieren kan ik jou helpen?

Therapeutische begeleiding

> Ervaar jij veel stress? Voel je je niet goed in je vel?

> Heb je last van angsten? Of pieker je veel?

> Loop je tegen dingen aan het dagelijks leven?

Dan kan je bij mij terecht voor therapeutische begeleiding!

Online cursus hyperventilatie

> Heb jij last van hyperventilatie maar weet je niet goed wat hyperventilatie precies is?

> Heb jij nood aan duidelijke informatie over hyperventilatie?

> Wil je graag op zoek naar de oorzaak van jouw hyperventilatie?

> Heb je nood aan duidelijke tips?

Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Op weg naar meer rust en ontspanning met behulp van een complexflesje met Bachbloesems en E.E.N.© Energetica, video’s, oefeningen en waardevolle tips!

> Voel je je vaak opgejaagd?

> Ervaar je regelmatig stress?

> Kan je moeilijk tot rust/ontspanning komen?

Dan heb ik iets unieks ontworpen voor jou!

Anke Hendrix

Stramproyerweg 70

3950 Bocholt

Tel: 0473 39 44 60

Mail: info@ankehendrix.be 

Contactformulier

2022 © All rights reserved