Bachbloesemremedies & E.E.N.© Energetica

Bachbloesems
1) Wat zijn Bachbloesemremedies?

Bachbloesemremedies zijn ontwikkeld door de Engelse Arts Dr. Edward Bach. Tijdens zijn leven is hij veel bezig geweest met het helpen van mensen. Hij ontdekte dat bepaalde bloesems van bomen en planten bepaalde reacties opriepen als hij hiermee in contact kwam. Daardoor ontdekte hij dat sommige reacties van bloesems overeenkwamen met bepaalde gemoedstoestanden van de mens. Zo ontstonden de eerste remedies en kwam hij in totaal uit op 38 bachbloesemremedies.

» Uit wat bestaan Bachbloesemremedies?

Bachbloesemremedies bestaan uit vloeibare extracten van bloemen en planten. Bachbloesems zijn bekend over heel de wereld. Er bestaan 38 Bachbloesemremedies. Elke remedie werkt in op een bepaald thema bv. angst, zelfvertrouwen, eigen keuzes kunnen maken,…

 

» Wat is de werking van Bachbloesemremedies?

De remedies werken positief in je gemoedstoestand. Bachbloesems hebben een positief en ondersteunend effect. Bachbloesemtherapie richt zich op het in evenwicht brengen van je emoties. Bij het innemen van bachbloesems draait het om het vergroten van je bewustwording.

» Toepassing van de remedies

Bachbloesemremedies zijn 100% natuurlijk en veilig in gebruik. Ze veroorzaken geen bijwerkingen en kunnen ingezet worden voor zowel mens, dier en planten.

Druppels
1) Wat zijn E.E.N.© Energetica?

E.E.N.© Energetica zijn energetische druppels welke een helende werking hebben op verschillende niveaus. Ze herstellen de krachten in de mens zoals daadkracht, wilskracht, liefdeskracht,… Deze druppels bestaan uit vloeibare extracten van bloemen en planten. Deze druppels zijn ontwikkeld door Mariet van Buuren- Op ‘t Veld.

» Wat is de werking van E.E.N.© Energetica?

Deze E.E.N.© Energetica bestaan uit 65 flesjes, welke elk een eigen thema bevatten. Enkele voorbeelden van thema’s zijn: vertrouwen, veiligheid, liefde, leiderschap, verbinding,… Het innemen van deze druppels heeft een ondersteunende werking in het bewustwordingsproces.

» Toepassing van de druppels

E.E.N.© Energetica zijn 100% natuurlijk en veilig in gebruik. Ze veroorzaken geen bijwerkingen en kunnen ingezet worden voor zowel mens, dier en planten.

 

Op welke manieren kan ik jou helpen?

Therapeutische begeleiding

  > Ervaar jij veel stress? Voel je je niet goed in je vel?

  > Heb je last van angsten? Of pieker je veel?

  > Loop je tegen dingen aan het dagelijks leven?

 Dan kan je bij mij terecht voor therapeutische begeleiding!

Ondersteunende producten

> Bachbloesemremedies

> Masterclasses

> Bundels om zelf aan de slag te gaan rond bepaalde thema’s.

Wil je zelf aan de slag met jouw proces?

Dit lees je misschien ook graag…
Window of Tolerance

Window of Tolerance

Window of Tolerance Gedurende de dag functioneren we met een bepaald stressniveau. De momenten dat we gedurende de dag...

Therapeut

Wie ben ik?

Mijn naam is Anke Hendrix en graag wil ik je iets over mezelf vertellen. Als ik de verhalen mag geloven was ik een energiek en ondeugend kind. Meermaals zat ik met mijn handen in de aarde van de bloempotten te wroeten. En hoewel ik telkens kreeg te horen dat dat niet mocht, bleef ik volhouden. Een eigen willetje zoals ze dat noemen. Maar naarmate het ouder worden, merkte ik dat dit eigen willetje – laten we zeggen doorzettingsvermogen – met momenten werd ingeruild voor angst. Buikpijn, een zenuwachtig gevoel… vaak heb ik dit ervaren in mijn kindertijd maar ook in mijn latere leven. Worst-case-scenario’s, piekeren, angst, stress… zaken die me allemaal bekend voor me waren en mij vaak een onrustig gevoel hebben gegeven.

Een paar jaar geleden kruisten een opleiding tot lichaamsgericht therapeute & ACT-therapeute mijn pad. Het gaf me een andere kijk op mijn angst, de signalen van mijn lichaam en op wie ik ben. Dat was de start… De start van een boeiende reis waarin ik steeds beter mezelf en mijn lichaam begon te begrijpen..

Anke Hendrix

Stramproyerweg 70

3950 Bocholt

Tel: 0473 39 44 60

Mail: info@ankehendrix.be 

Contactformulier

2023 © All rights reserved